Brendiranje Digitalna stampa Plakati i posteri Brendiranje poslovnih prostora Organizacija sajmova Ofsetna stampa, dizajn i priprema Brendiranje poslovnih prostora Ofsetna stampa, dizajn i priprema Gotivne majice Gotivne majice Gotivne majice Gotivne majice Gotivne majice Gotivne majice Stampa na majicama

O nama

Mi smo Marketing Agencija "Kerama Plus", koja se bavi uslugom pružanja marketing usluga već dvadeset godina. U sklopu agencije se nalazi i dizajn studio kao i digitalna štamparija, što omogućava da naši klijenti dobiju finalni proizvod u što kraćem roku.
Od 2010 godine otvoren je i maloprodajni studio koji sem usluge dizajna i pripreme za štampu, nudi digitalnu štampu uzoraka za kasniju ofset štampu (veći tiraž) ili digitalnu štampu za manje tiraže.

Štamparija i kopirnica Copy Plus Dizajn Studio Gotivne majice Marketing Agencija Kerama Plus
Od 2014 godine promovišemo brend GOTIVNEMAJICE.COM koji se bavi štampom majica unukata po vašoj želji tj. crtežu.

Galerija

Na sledećim fotografijama možete videti neke od naših projekata i nastupa na sajmovima kao i naš dizajn i štampane materijale za neke od naših klijenata. Ujedno možete videti i deo od mnogobrojnih GOTIVNIH MAJICA koje su odštampane po Vašim željama u tehnici flok, folija ili preslikač.